Tilbud

Virusfree Antivirus

DKK 475,00 DKK 99,00

Kategori:

Beskrivelse

Få alt-i-en edb-sikkerhed med Virusfree Antivirus. Download det gratis Trail her.
Virusfree antivirus beskytter din computer mod alle virus, trojanske heste og spyware der findes til dato. Virusfree Antivirus tilbyder aktiv beskyttelse mod trusler og er sat til at overvåge, blokere, og give besked, når der opdages en trussel. Softwarens lette installationsproces gør det nemt at installere og det vil kun tage få minutter efter at du har downloadet programmet indtil din computer er fuldt beskyttet.

Virusfree Antivirus tilbyder også e-mail-beskyttelse ved at blokere og sætte enhver trussel der ligger i indbakken i karantæne. Softwaren giver fuld beskyttelse mod online trusler med en brøkdel af den CPU-belastning andre software gør på grund af sine avancerede algoritmer.

Virusfree Antivirus scanner automatisk en computer for trusler efter en tidsplan oprettet af dig. Du skal blot indstille den en gang og derefter behøver du ikke tænke på det mere.

Programmet indeholder desuden værktøjer såsom fil fjerner, sletning af browserhistorie, og en opstartsmanager, der hjælper med at holde computeren beskyttet og holde driften på sin højeste ydeevne. Udførelse af scanninger med Virusfree Antivirus på daglig basis vil sikre at computeren forbliver fri for virus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Virusfree Antivirus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *